Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Sluiting secretariaat Deurne

Sluiting secretariaat Deurne
Provinciaal @ Vlaams Belang

Beste Vlaams Belanger,

In de eerste plaats wil ik u al het beste wensen voor het nieuwe jaar! Zoals steeds brengt een nieuw jaar wat veranderingen met zich mee en dit is dit jaar niet anders. Zo is dat zeker voor het Vlaams Belang in Deurne. In de eerste plaats zal er heel wat veranderen aan onze digitale communicatie. Zo zal de Facebook-GROEP (niet de pagina) verdwijnen tegen 31 januari. De oude webstek www.vlaamsbelangdeurne.org is al afgesloten. Vanaf nu kan u dus enkel nog op www.deurne.vlaamsbelang.org terecht Deze pagina is moderner en frisser. Na 25 jaar mag en moet men al eens vernieuwen.

De grootste verandering zal de sluiting zijn van het Vlaams Belang-secretariaat van Deurne! Na 15 jaar stopt de afdeling met het houden van haar eigen secretariaat. Deze sluiting kadert in de nieuwe werking die het bestuur heeft uitgetekend voor de afdeling. Wij moeten zelf terug de wijken intrekken, naar de burgers gaan en niet wachten tot de burgers tot ons komen. Het is dan ook de bedoeling om een ganse nieuwe dynamiek en werking uit te rollen zodat het Vlaams Belang in Deurne nog sterker staat voor de grote uitdaging van 2024.

Er zal een afscheids/sluitingsdrink doorgaan op zaterdag 15 februari 2020 en dit doorlopend van 13 tot 16 u, waarna we de deuren van het secretariaat voorgoed sluiten.

Dit zal ook tot gevolg hebben dat de Facebookpagina “Vlaams Belang secretariaat Deurne” zal afgesloten worden tegen einde februari.

Dit zal tot gevolg hebben dat er een strakkere en overzichtelijke communicatie ontstaat, 1 webadres en 1 facebookadres. Bent u Vlaams Belang-lid maar geen inwoner van Deurne en wilt u nog sneller en persoonlijk op de hoogte blijven van wat wij allemaal plannen? Stuur dan een mailtje naar jan.vanwesembeeck@vlaamsbelang.org met uw lidnummer en gsm-nummer zodat wij u kunnen opnemen in ons sms-bestand. Voor sympathisanten en niet-leden hebben wij automatische mailinglijsten aangemaakt. Wenst u hierin opgenomen te worden stuur dan een mailtje met uw gegevens naar het zelfde email-adres.

Wij zijn er ons van bewust dat dit alles even wennen zal worden maar we zijn er van overtuigd dat dit zal bijdragen tot een vlottere en jonge dynamische werking van het Vlaams Belang in Deurne.

Deurne waar onze burger op de eerste plaats staat.

Namens het Afdelingsbestuur Vlaams Belang Deurne

Jan Van Wesembeeck